Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pro Tut Na ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro TuT na Daggera , Archera , Smoka i Na Dropera 20 lvl na Beściki :D Dlatego że jestem zielony . Albo ja albo szukajka nie umie szukać ;D Z góry dzięki ;pBędą + i - !!!

Opublikowano

koledze chodzi o bulidy i jak maxowac pkt :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

niech idzie jak chce, rzygac mi sie chce jak widze pro elo elo bodego ktory wysmiewa wszystkich co nie robia aury na 1 emke

@edit dobra do tematu

u ninjy vit dodaje defa i hp, dex dodaje mocy do skilli, uniki i wydaje mi sie ze wzmacnia atak fizyczne i nieznacznie obrone, a sila wzmacnia tylko atak fizyczny, u szamana int daje kopa do skilli, vit defa i hp i zrecznosc takze wzmacnia skille + uniki

(pisze tak zebys sobie sam wybral co bedzie lepsze)

a skille to juz twoj wybor

a dropa na besty zrob bodego z aura na m1 z jakims lepszym eq

Opublikowano

Szczerze? Ja smieję się z ludzi którzy znają bulidy a dają 3 stronne jako 1 -.-' Jeśli chcesz to tak rób :) Nie wiem jak inni robią ale ja sam doszedłem do mojego ulubionego bulidu :) (aura->wir->berek-> szarża->3stronne) a do tego ze ty robisz sobie (sry za wyrażenie) hujową postać to juz twoja sprawa i się nie mieszam. Twoje słowa "trzeba mieć all +9". kiedy mialem na s15 (początki serva) aura na G1 i fmsa +6 z sr 10% cisnąłem ludzi all eq +9 :) Wniosek? skile to podstawa :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

To może napisze ;p

1.N.Dagger - 2 pkt w zr , bo daje nam uniki i 1 w wit bo daje hp

Po wymaksowaniu zr dawaj all w wit

Po max zr i wit dawaj w sile a potem int czyli kompletna nie przydatnosc ;]

Skille : Zasadzka Wirujący Chmurka Szybki Krycie lub Zasadzka Wirujący Szybki Chmurka Krycie ( pierwszy bld pod pvp a drugi exp )

Dropper 2x lv besciki :

Tygra +6 ogolnie eq defensywne + 5/6/7

Miecz to Stożkowy/Szeroki +6/7

Oczywiście Body Warrior Aura M i reszta w wirka/szarze/3stronne bo na 2x lv powiedzmy 25 berek na 3 poz. dużo ci nie da

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...